Барселона се сбогува с Тито Виланова

„Винаги ще го помним”, заяви Лео Меси

Барселона се сбогува с Тито Виланова

Ръководството, играчите, треньорите и фенове на Барселона отдадоха чест на бившия наставник на тима Тито Виланова, който снощи почина на 45-годишна възраст.

Всички в Барселона показаха нужното уважение към Виланова, като освен това е много вероятно днешната тренировка на тима да не се състои. Очакванията са следващия мач на Барса да започне с минута мълчание в памет на бившия треньор на тима.

"Трудно ще го забравим. Винаги ще го помним. Изпращам цялата си любов на семейството му", заяви звездата на Барса и световния футбол Лионел Меси.



Вратарят на Барселона Виктор Валдес: "Тито Виланова е един от най-добрите треньори, с които съм работил през кариерата си. Моите съболезнования на близките му".

Сеск Фабрегас: "Тито, благодаря ти за всичко, което даде на футбола и Барса! Познавах те от 14 години и мога да кажа, че малко са хората като теб. Благодаря ти за доверието и за помощта да се изградя като професионалист, както и в личен план. Завинаги ще останеш в сърцата ни!"

Президентът на Барса Хосеп Мария Бартомю: "Тито Виланова беше чудесен човек и никога няма да бъде забравен. Благодаря ти, Тито, за всичко, на което ни научи! Почивай в мир".

Жозе Моуриньо: "От името на всички в Челси моите най-искрени съболезнования на близките на Тито Виланова в този труден за тях момент".

Ерик Абидал, бивш играч на Барса: "Заради всичко, през което преминахме заедно, винаги ще те помня, приятелю. Благодаря ти за борбата!".

Винсенте дел Боске, национален селекционер на Испания: "Ужасно е. Един човек, току-що навършил 45, ни напусна в разцвета на живота си. Имах шанса да разговарям с него, когато беше вече болен. Беше отзивчив и топъл човек".

Рафаел Надал, световен номер 1 в тениса: "Да загубиш един мач не е драма. Драма е каквото се случи с Тито Виланова. Нека помним това, когато губим".

Флорентино Перес, президент на Реал Мадрид: "От името на Реал Мадрид бих искал да изразя съболезнованията си и любовта си на семейството на Тито, на футболен клуб Барселона и специално на съпругата му и децата му. Днес е един тъжен ден за всички футболни фенове".

Пепе Рейна, вратар на Наполи и Испания: "Надявам се, че един ден най-после ще бъде открито лекарство против рак. Почивай в мир, Тито! Моите най-искрени съболезнования на семейството и приятелите му".

Мишел Платини, президент на УЕФА: "Бях много натъжен, когато чух, че Тито Виланова е починал. Той беше голям човек и фантастичен треньор, чиято работа в Барселона винаги ще се помни. Моите най-дълбоки съболезнования на клуба и семейството му".

Ботев (Пд) съобщи за проблем с билетите за Марибор

Вижте какво разкриха „канарчетата“

Дъглас Луис мина прегледите си преди трансфера в Ювентус

Бразилецът ще парафира с торинци след края на Копа Америка

Байерн Мюнхен постави цена на Кимих

Баварците ще искат 40 милиона за полузащитника

Тен Хаг преподписва с Юнайтед до дни

Предстоят сериозни промени в щаба му

Валентин Антов потегля към Германия или Франция?

Има възможност и той да остане в Италия

Реал Мадрид с интерес към Рикардо Калафиори

Защитникът на Болоня впечатлява с представянето си на Евро 2024

Ювентус продаде нападател на Фиорентина

"Виолетовите" ще платят 13 милиона за Мойс Кийн

Десподов поднови тренировки с ПАОК

Националът ни получи по-дълга почивка

Какви са шансовете на Швейцария за подвиг срещу Италия

"Адзурите" живеят втори живот на Евро 2024

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки