Томов за победата над Черно море: Това е най-хубавият подарък (ВИДЕО)

Главният акционер на ЦСКА заяви още, че желанието му "червените" да се класират за УЕФА се е сбъднало

Томов за победата над Черно море: Това е най-хубавият подарък (ВИДЕО)

Александър Томов заяви, че победата над Черно море е най-хубавият подарък за 60-годишния му юбилей. "Това е най-хубавият подарък. Трогнат съм. Мисля, че в такива моменти всички трудности изчезват. Признателен съм на феновете и футболистите", и добави, че това, което си е пожелал е постигнато: "Мисля, че това, което не очаквахме през трудната есен е почти вече факт. Това е УЕФА. . В Европа ще търсим много сериозно представяне. Ще направим сериозна подготовка, селекция, за да се представим добре."

"Няма никакво напрежение. В този отбори има изключителна атмосфера. Аз говоря с футболистите редовно. Ще ги почерпя утре по случай моя празник."

"Надявам се, че сме стъпили на много здрава основа, но винаги им казвам „не се главозамайвайте”. В сряда ще играем пак за победа, не трябва да имате никакво съмнение", добави Томов.

"Имам точен план за плащанията. Най-голямата победа е, че платихме лиценза."

Запитан за акциите на ЦСКА, Томов заяви, че в страната няма достатъчно добра подготовка и борсата не е достъпна за хората в провинцията. "Над 80% от акциите са купени в София, което означава, че хората няма къде да си купят освен в София. В България няма добра подготовка, трябва да мислим как да направим борсата по-достъпна за хората. Това е голям проблем. Ние губим от това стотици хиляди левове и акции. Мисля, че това е бъдещето на модерните клубове. Това е пътят."

"Има конкретни разговори, обещания от инвеститори, но нека изчакаме. Част от инвеститорите чакаха да вземем лиценза. Е, взехме го. Сега те са на ход. Завежданото на дело срещу мен е престъпление. Тези хора трябва да знаят какво са направили. Нека ме чуят всички: Ако те знаят какви поражения са нанесени на страната ни, колко души са напуснали държавата - двама милиардери си тръгнаха, идването на пернишките герои в ЦСКА. Това е обикновено престъпление. Ще мине време, Господ всичко вижда. Ще видите и вие. Става дума за нещо, което не става в европейските държави. Днес имам над 1000 позвънявания. Имам чувство за изпълнен дълг към ЦСКА. Днес нямаше да има ЦСКА. Готвеха ЦСКА във "В" група. Затова е процесът. Затова са всички неща, които те правеха", завърши Томов
 

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки