Фонд Сектор Б: Играчите отиват на бунището на историята

"Те до края на сезона играят за собствената си бездарност и за мижавата възможност да си уредят трансфер в трета турска дивизия", пише в съобщението

Фонд Сектор Б: Играчите отиват на бунището на историята

Любопитно съобщение се появи на страницата във Фейсбук на "Фонд Сектор Б". С него запалянковците категорично заявяват, че не искат голяма част от настоящите играчи да участват в мача по случай 100-годишни-ната на клуба с Лацио. Срещата е на 23 май, петък, от 21:45 часа.


"Единственият мач през този сезон, в който няма да имате "честта" да наблюдавате позорната бездарна трупа, наречена футболисти на ПФК Левски, ще бъде юбилейният срещу Лацио. Не и в този мач, спокойно! В мач, в който трябват чест, сърце и душа, няма как да участват 90% от тези хора... В този мач ще участват единствено малцината, на които поне им трепваше сърцето, докато нашите кървяха. Останалите до края на сезона не играят и за Левски. Левски свърши сезона преди 2 кръга благодарение на тях. Те до края на сезона играят за собствената си без-дарност и за мижавата възможност да си уредят трансфер в трета турска дивизия. Имат да изиграят още няколко мача и после отиват заслужено на бунището на историята. Или където искат, на никого не му пука.


24.05.2014 ще бъде празник! 24.05.2014 ще бъде сигнал, който заедно, много и силни, ще изпратим на всеки един в тази страна - Нашата любов е по-силна от вашата омраза!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки