Сензациите в пресата: Хетафе предлага 3 млн. евро за Безяк

"ЦСКА чака рамо от Лудогорец" и още

Сензациите в пресата: Хетафе предлага 3 млн. евро за Безяк

Сензациите в българските спортни издания от днес, 2 май 2014 година:

 

"Меридиан мач": Хетафе предлага 3 млн. евро за Безяк 

 

Съгледвачи не испанския Хетафе за пореден път са наблюдавали изявите на нападателя на Лудогорец Роман Безяк. Словенецът е основна трансферна цел на мадридчани през лятото. В двубоя с ЦСКА той не успя да се разпише, но въпреки това е оставил отлични впечатления у хората на Хетафе. След края на мача те са се свързали с колегите си от Лудогорец. Споде непотвърдени информации испанците са готови да предложат 3 милиона евро, за да вземат голаджията в редиците си.

 

Както е известно, собственикът на разградчани Кирил Домусчиев поиска 5 милиона евро за звездата на тима, но със сигурност ще е склонен и малко да намали претенциите си и да отстъпи от цената. От Хетафе предлагат малко повече от половината от желаната сума и вероятно ще трябва още малко да повишат предложението си, ако искат да се стигне до сделка.

 

Мениджъри от общо 3 държави бяха на трибуните на "Лудогорец Арена" по време на мача с ЦСКА. Агенти и съгледвачи на клубове от Франция, Украйна и Испания наблюдаваха срещата, за да следят изявите на звездите на двата тима. Някои от водещите тимове в Украйна се интересуват от Жуниор Кайсара. Защитникът направи фурор през този сезон и почти сигурно през лятото ще си тръгне от Разград.

 

"Тема спорт": Парма с интерес към играч на Лудогорец 

 

Лудогорец може да продаде една от звездите си след края на сезона. Става въпрос за нападателя Роман Безяк, към когото сериозен интерес има от Парма. Словенският футболист е попаднал в списъка на Роберто Донадони за лятна селекция. Плановете на треньора са 25-годишният футболист да замени ветерана Амаури и Рафаеле Палади-но. През този сезон двамата са вкарали общо 9 попадения в Серия А.
Намеренията на Донадони са през паузата тимът да претърпи сериозни промени и повечето играчи над 30 години да бъдат освободени. Очаква се в състава обаче да остане чакащият повиквателна за световното Антонио Касано. Нападателят е най-постоянният в редиците на Парма и има 11 попадения в 31 мача.


Най-вероятно италианците ще опитат да вземат Безяк за партньор или алтернатива именно на бившия играч на Реал Мадрид, Милан и Ин-тер. Засега от Лудогорец не са склонни да се разделят с 25-годишният таран, който бе в основата на достигането на 1/8-финалите в Лига Европа.

"Стандарт": ЦСКА чака рамо от Лудогорец 

 

ЦСКА чака помощ от "Лудогорец". Няма шега, след като шампионите натупаха 1:0 "червените" и на практика си осигуриха трето поредно злато, остана интригата за купата.


"Армейците" стискат палци тя да отиде в Разград. Така вторият в "А" група ще заеме пред УЕФА квотата, полагаща се на носителя на купата. ЦСКА се стяга да удари "Литекс" в неделя и така да прескочи директно във втори квалификационен кръг на Лига Европа. Играчите са настървени да заработят малко по-дълга отпуск, а и повече време за подготовка преди завръщането в Европа.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки