В Италия: Погба мотае Юве за нов договор

Самият халф пък за пореден път нападна бившия си клуб Манчестър Юнайтед

В Италия: Погба мотае Юве за нов договор

Ювентус и Пол Погба официално започнаха преговори за подновяването на договора на френския национал. Двете страни обаче не могат да стигнат до съгласие по отношение на датата на преподписването.

Според Sport Mediaset ръководството на италианския клуб иска да завърши сделката преди началото на световното първенство в Бразилия на 12 юни. Агентът на 21-годишния халф Мино Райола пък настоява новият контракт да стане факт точно след края на шампионата на планетата, тъй като добро представяне на Погба значително ще увеличи заплатата му. По информация на Tuttosport Юве е готов да му плаща по 5 млн. евро годишно. "Искаме той да остане при нас още няколко години. Нямаме никакви проблеми с него и мениджъра му, в добри отношения сме", заяви изпълнителният директор на "бианконерите" Джузепе Марота.

Интерес към младока пък проявяват богаташите от Пари Сен Жермен и Манчестър Сити. Французите са готови да платят между 60 и 70 млн. евро за Погба, докато англичаните предлагат 40 млн. плюс босненския голаджия Един Джеко. През настоящия сезон Погба е изиграл 48 мача с черно-белия екип, в които е вкарал 9 гола и е направил 7 асистенции.

Самият Погба пък за пореден път нападна бившия си клуб Манчестър Юнайтед, който не му даде шанс за изява, след което той премине като свободен агент в Ювентус. "Извадиха ме от първия отбор, защото исках да напусна. Това е липса на уважение към личността ми. Да, Юнайтед е голям клуб, но човек трябва да мисли и за себе си. Сър Алекс Фъргюсън ми каза, че има място за мен в състава, но така и не получих шанс за изява. Тогава ме пратиха да тренирам сам една седмица във фитнеса. Казах им, че съм футболист, а не лекоатлет, за да въртя постоянно обиколки, но реакцията им беше иронична и подигравателна, което ме нарани много", заяви Погба, който има едва 7 мача за "червените дяволи", при това всички като резерва.
 

Ботев (Пд) съобщи за проблем с билетите за Марибор

Вижте какво разкриха „канарчетата“

Дъглас Луис мина прегледите си преди трансфера в Ювентус

Бразилецът ще парафира с торинци след края на Копа Америка

Байерн Мюнхен постави цена на Кимих

Баварците ще искат 40 милиона за полузащитника

Тен Хаг преподписва с Юнайтед до дни

Предстоят сериозни промени в щаба му

Валентин Антов потегля към Германия или Франция?

Има възможност и той да остане в Италия

Реал Мадрид с интерес към Рикардо Калафиори

Защитникът на Болоня впечатлява с представянето си на Евро 2024

Ювентус продаде нападател на Фиорентина

"Виолетовите" ще платят 13 милиона за Мойс Кийн

Десподов поднови тренировки с ПАОК

Националът ни получи по-дълга почивка

Какви са шансовете на Швейцария за подвиг срещу Италия

"Адзурите" живеят втори живот на Евро 2024

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки