1. Novsport
  2. Баскетбол
  3. Папазов: Рилски спортист ще спести пари

Папазов: Рилски спортист ще спести пари

Треньорът на Левски Константин Папазов отново направи емоционално изказване.

Папазов: Рилски спортист ще спести пари

Треньорът на Левски Константин Папазов отново направи емоционално изказване. Това стана, след като столичани победиха Рилски спортист и се класирана за полуфиналните плейофи на Националната баскетболна лига, където ще срещнат Балкан (Ботевград).

"Това е първата година, когато Рилски спортист не е бил Левски откакто аз съм треньор – 6:0 и смятам, че има Господ. Публиката днес им беше превъзходна и докато не се извинят, ще търпят поражения. Има правда. Казаха ни, че Левски не е мерило за тях, че ще бъдат на финал, но сега се стигна до реалния резултат. Ще спестят заплати за месец май, защото няма да играят", заяви Папазов. 

Треньорът на Рилски спортист Росен Барчовски беше разочарован след загубата от Левски, която изхвърли самоковлийци от четвъртфиналните плейофи на Националната баскетболна лига.

"Не ни достигна дължина на пейката. Това е основното. Играем добре, но накрая се изморяваме, докато Левски има много играчи. Джърмейн Джоунс беше основната разлика. Направи феноменални четири тройки в серия. Това им даде самочувствие, окрили ги. Другата причина е, че Еван Равънел е много неопитан състезател, играе много наивно", заяви Барчовски.