Лудогорец призова феновете си да напълнят стадиона

Локомотив (Пловдив) вече е определян от разградчани като "традиционно труден" противник, докато миналата седмица писаха друго...

Лудогорец призова феновете си да напълнят стадиона
Лудогорец призова своите привърженици да напълнят стадиона в Разград в мача срещу Локомотив (Пловдив) в сряда, когато се очаква „орлите” да триумфират за трети път с шампионската титла на България.
 
1 точка в мача с пловдивския тим ще бъде достатъчна на разградчани, за да бъдат недостижими на първото място. Три кръга преди края те имат аванс от 5 точки спрямо втория ЦСКА и 9 спрямо третия Литекс, като „червените” са с мач повече. Директните мачове също са в полза на Лудогорец. Затова и равенство ще бъде достатъчно за тях.
 
От Разград се аргументират с факта, че за разлика от миналия сезон, когато титлата стана факт в Монтана, сега им се отдава шанс да станат недостижими в своя град. Първата си титла преди две години Лудогорец спечели на своя стадион след победа в директния мач срещу ЦСКА.
 
Интересно е да се отбележи, че сега те определят своя предстоящ съперник Локомотив (Пловдив) като „традиционно труден”, докато миналата седмица писаха друго.
 
 
Ето призива на Лудогорец, който Novsport.com публикува без редакторска намеса:
 
Да спечелим третата шампионска титла заедно!!!
 
Скъпи привърженици на Лудогорец,
 
След 60 мача във всички турнири през този сезон любимият ни отбор е съвсем близо до поредния триумф. 90 минути срещу Локомотив (Пд) в сряда делят Лудогорец от спечелването на трета поредна шампионска титла. Тази година съдбата ни дава шанс да станем шампиони у дома - на стадион "Лудогорец Арена".  Нека се възползваме от него!!!
 
Подкрепете момчетата на Стойчо Стоев, които утре ще играят срещу традиционно труден противник. Те ще направят всичко по силите си да ви зарадват с красива игра и да ви поднесат поредната титла.
 
Нека напълним "Лудогорец Арена" и да аплодираме момчетата, които накараха цяла Европа да си спомни за силата на българския футбол.
 

Само Лудогорец! 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки