Кирил Котев се завръща в групата на Черно море за Левски, Окоро отпадна

Ако Бакари вкара на "сините" ще влиза в историята като чужденец с най-много голове за варненци

Кирил Котев се завръща в групата на Черно море за Левски, Окоро отпадна

 Футболистите на Черно море направиха днес последна тренировка на “Тича”. Момчетата на Георги Иванов победиха в неделя Локомотив (Пд) в Града на тепетата с 2:0 и вече мислят за успех срещу Левски в последното си домакинство за сезона в А група, пише офицалният сайт на "моряците".

 
“Сините” гостуват на “Тича” утре, като двубоят от 38-ия кръг на А група е от 18 ч. Ивайло Стоянов – Сватбата, получи наряд за двубоя.  


Според треньора Георги Иванов “моряците” имат добър изграден отбор. Те мислят само за победа във всеки мач, независимо от натрупаната умора и играят с максимално себераздаване. В групата се завръща Кирил Котев, но на “Тича” утре няма да видим Стенли Окоро, разкри пом.-треньорът Емануел Луканов.


При успех варненци играят за по-предно място в класирането, защото програмата на гостите е и по-трудна. Ако Бакари вкара утре, влиза в историята като чужденец с най-много голове за варненци.  

 

Ето и групата на Черно море: 

 

Китанов, Дашев, Александров, Станчев, Котев, Венков, Сталев, Ж. Атанасов, Паланков, Бергонси, Георгиев, Расим, Божилов, Коконов, Д. Атанасов, Бакари, Петров, Домовчийски

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки