"Синя" гордост: Гонзо облича екипа на Левски за Лацио

"Участието на Гонзо ще бъде символ на нашите надежди за едно ново начало във втория век от историята на Левски", пише сайтът на "Фонд 100 години Левски"

"Синя" гордост: Гонзо облича екипа на Левски за Лацио

Любимецът на Сектор Б - Георги Иванов-Гонзо - ще се завърна през лятото на "Герена", но преди това отново ще напомни за славните си мигове със синия екип. Той ще излезе на терена в юбилейния мач срещу Лацио на 23 май, съобщава официалният сайт на "Фонд 100 години Левски".

 

В съобшението се уточнява, че това няма да бъде бенефис на Георги Иванов, а неговото участие в срещата ще се приеме като символ на мъжество, левскарския дух и на надеждите за ново начало. 

 

Ето и пълния текст на съобщението без редакторска намеса:

„Фондация „Фонд 100 години Левски” има удоволствието да ви съобщи, че в юбилейния мач срещу Лацио на терена със синия екип ще се появи един от легендарните футболисти на тима Георги Иванов – Гонзо.

Същевременно, за да избегнем спекулации по темата, уточняваме, че двубоят няма да бъде бенефис на този велик футболист в нашата история.

Участието на Гонзо ще бъде символ на нашите надежди за едно ново начало във втория век от историята на Левски, през който мъжеството, характерът и левскарският дух ще бъдат най-важните качества в синия отбор.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки