Александър Тодоров: Не може да ни бъде наложена санкция за евротурнирите, тъй като такава няма в нормативните документи

При всички положения ние покриваме всички критерии, най-вероятно ще играем на "Васил Левски"

Александър Тодоров: Не може да ни бъде наложена санкция за евротурнирите, тъй като такава няма в нормативните документи
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров също отрече публикацията в спортния ежедневник „Меридиан Мач”, че УЕФА ще наложи забрана от участие в евротурнирите на „червените”.
 
По време на мача срещу Ботев в пловдивския квартал „Коматево” Тодоров заяви пред БНР: „Това е абсолютно невярна информация. Който го е написал, си е за негова сметка. На нас ни е писнало нонстоп да опровергаваме информации.”

На въпрос дали европейската централа може да наложи забрана на ЦСКА предвид миналогодишния отказ от участие, клубният началник отвърна: „Това не е вярно – нито има официален документ от УЕФА по този въпрос, а и на наше запитване ни се отговори, че такава санкция не може да бъде наложена, тъй като я няма в нормативните документи.”
 
„Трябва до 30 юни да дойдат и представителите от УЕФА, които ще направят съответния одит. Аз мисля, че при всички положения ние покриваме всички критерии за участие в евротурнирите.”
 

Тодоров добави, че най-вероятно домакинските си мачове в квалификациите на Лига Европа ЦСКА ще играе на стадион „Васил Левски”.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки