Кобрата: Ще тренирам идиотски до мача с Кличко и ще дам най-доброто от себе си

"Той има доста силни страни и затова е 10 години на върха, но има и слабости", каза Пулев

Кобрата: Ще тренирам идиотски до мача с Кличко и ще дам най-доброто от себе си

Претендентът за световната титла във версия IBF Кубрат Пулев говори за очаквания двубой с Владимир Кличко. Както е известно, украинецът беше задължен да излезе за защита на титлата си в тази версия, тъй като не е играл такъв мач от лятото на 2012 г.


 „Бях на трибуните на последния мач на Владимир Кличко. Съперникът му никой не го беше чувал и дори случайно стигна до мач с Кличко. На световния шампион противникът беше абсолютно посредствен боксьор. Такъв беше и Ивица Перкович, с когото се бих наскоро. Ако последният съперник на Кличко се бие срещу моя последен противник, не е ясно кой ще победи“, коментира Кобрата в предавенето "Тази сутрин" по Би Ти Ви.

„Мисля, че до края на годината трябва да се осъществи мачът. Аз не изпитвам страх от мач с Кличко. Страхът се преодолява още в детските години в бокса и след това с опита. Няма страх. Изпитвам желание за изява, за победа. Кличко има доста силни страни и затова е 10 години на върха, но има и слабости. Всички ги знаят, аз често съм ги оценявал. Той е побеждаван неведнъж и мисля, че сега ще му бъде поредният. Освен това той никога не е давал реванш на съперниците си. Това не е поведение на световен шампион. Нормално е Кличко да бяга. Аз съм Кубрат Пулев и той знае какво представлявам като боксьор. Ние в България имаме силна школа. Мисля, че има какво да му покажа“, закани се Пулев.

„Ще тренирам идиотски до мача и ще дам най-доброто от себе си. Да чукна на дърво и да благодаря на Господ - да съм жив здрав. Аз винаги нося българския флаг и винаги го вдигам. Ако загубя, може и да не го развея. Аз го правя от сърце и това ме радва, тъй като други го правят сякаш им е задължение. Има зложелатели, които ще се радват, ако загубя. На другите искам да кажа да вярват в мен и в самите тях“, заяви българският боксьор. 

Усик оваканти титлата на Международната боксова федерация

Това е моят подарък за вас на 21 септември, обяви украинецът

Фюри към Усик: Ще се видим през декември

„Ще трябва да го нокаутирам, защото не мога да спечеля със съдийско решение"

Пет медала за България от Европейското клубно по таекуондо

Вижте подробности

Завърши Европейското по джудо за полицаи, Румъния е на първо място

Вижте подробности

Фюри: Усик, идвам за теб!

Британецът е мотивиран да стане абсолютен световен шампион

150 джудисти участват на Европейско първенство за полицаи в София

Схватките са в зала "София"

Титла и четири бронзови медала за България на Европейското първенство по джудо за полицаи

Вижте подробности

Семен стана първи, Айк втори без борба в Будапеща

Нашите постигнаха целта си на турнира

Мнацаканян и Новиков излизат за злато в Будапеща

Финалите започват от 18 ч наше време

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки