1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Левски пуска първите 2 500 билета за юбилея още в сряда

Левски пуска първите 2 500 билета за юбилея още в сряда

Нашият велик конкурент след 34 години ще гледа нашето тържество, за да го копира, заяде се Тити Папазов с ЦСКА

Левски пуска първите 2 500 билета за юбилея още в сряда
Първите 2 500 билета за юбилея на Левски на 23 май ще бъдат пуснати в продажба още в сряда (14 май), обяви главният организатор на юбилея Константин Папазов.

„Билетите ги бяхме обявили за пускане на 15 май и държим много на думата си, но днес взехме много велико решение и още утре ще бъдат пуснати първите 2 500 билета за Левски – Лацио. Тези 2 500 билета ще бъдат с бонус – влизане без пари на баскетболния мач Левски – Балкан. На другия ден (15 май) ще бъдат пуснати и останалите билети на касите на „Тодор Александров” и на касите на стадиона”, обясни Тити Папазов в ефира на „Дарик”.

Баскетболният треньор отново посочи, че фенската маса е най-голямото богатство на Левски.

„За да сме силни финансово трябва 500 000 левскари да дават по 0,81 лв. на месец. Никой богат собственик не може да купи това, което има Левски – милиони фенове. За да дадеш 5 000 лева за Левски трябва да имаш сърце и душа. А не само да си купуваш скъпи коли и кичозни апартаменти. А 17-годишен младеж е отишъл и е отнесъл 1,40 лева, защото толкова е имал и толкова е могъл да отдели”.

Папазов е доволен, че „синята” идея успява да победи сивото ежедневие на българския народ.

„Най-нормално беше в негативизмът и отрицанието, в което живеем, да се притесняваме дали ще успеем да организираме събитието. Моята голяма амбиция е не само да си избием парите, но и да имаме печалба. Мен ме убива негативизма в родното ежедневие”. 

"Ще бъде направено тържество, което ще се помни години наред. Феновете ще бъдат суперщастливи", обеща Тити Папазов.

"Нашият велик конкурент след 34 години ще го копира. Те ще гледат нашето тържество, за да го копират", не изпусна да се заяде той с ЦСКА.

"Левскари, утре, 14.05.2014г., в 17:00ч., пред зала Универсиада ще започне  предварителната продажба на билети за мача с Лацио. Избрали сме зала Универсиада  за старт на кампанията по продажба на билетите, защото от 18:00ч. там Левски ще  играе в изключително важен двубой срещу Балкан. Призоваваме всички на мача, да напълним залата и да подкрепим Тити и момчетата! И да бъдем от първите щастливци, които ще закупят своя билет за дългоочаквания вековен ден. С тези билети ще можете да влезете безплатно на мача с Балкан. Билетите ви няма да бъдат късани и няма да се нарушава тяхната цялост. Билетите да не се предоставят на трети лица, за да упражняват контрол за достъп повреме на мача с Балкан. Да се съхраняват до влизането на стадиона на 23.05.2014г.", съобщиха от Левски на официалния си сайт малко по-късно.