Ливърпул гази с 4:0 в контрола, фенове на Юнайтед се изгавриха с Джерард (ВИДЕО)

Докато мърсисайдци надиграваха Шамрок в Дъблин, над стадиона мина самолет с огромен надпис "Гигс - 13, Джерард -0"

Ливърпул гази с 4:0 в контрола, фенове на Юнайтед се изгавриха с Джерард (ВИДЕО)

 Фабио Борини се завърна в Ливърпул и веднага се разписа за успеха с 4:0 над ирландския Шамрок Роувърс тази вечер. Само преди три дни Борини изигра последния си мач за „черните котки”, на които помогна да запазят мястото с във Висшата лига.

Проверката ще се запомни с нова авиационна шега на феновете на Манчестър Юнайтед. Над стадион „Авив” в Дъблин, където се играеше мача, мина самолет с огромен надпис „Гигс – 13, Джерард – 0”, с който феновете на Юнайтед още веднъж се подиграха на капитана на Ливърпул, че все още не е печелил титлата на Англия в своята кариера на „Анфийлд”.

Иначе на терена Ливърпул изглеждаше много опасно, като сред титулярите бяха няколко играчи от първия състав като Лукас Лейва, Джо Алън, Яго Аспас, Джордан Ибе.

В 8-ата минута Аспас завърши точно една атака след пас на Ибе и откри резултата.

В самото начало на втората част Ибе се отчете с нова асистенция, а Борини отбеляза с гол завръщането си в Ливърпул – 2:0.

До края Мартин Кели и Джак Дън покачиха резултата до крайното 4:0 пред над 42 000 зрители в Дъблин. Този мач беше последен за Ливърпул за сезон 2013/14.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки