Бранимир Костадинов и французин на проби в ЦСКА

Двамата взеха участиe във вчерашната учебна игра на армейците в Панчарево

Бранимир Костадинов и французин на проби в ЦСКА

Двама футболисти започнаха проби в ЦСКА. Тоба са нападателят Бранимир Костадинов, син на мениджъра Петьо Костадинов, и французинът Джордан. Двамата взеха участиe във вчерашната учебна игра на армейците в Панчарево.

 

Тимът се изправи срещу селекция от сръбски футболисти и победи с 1:0. Единственото попадение отбеляза Григор Долапчиев в 70-ата минута. Нападателят навлезе в наказателното поле и с диагонален удар преодоля стража на гостите.Това бе и едно от много малкото положения в срещата. Проверката премина равностойно, като битката се водеше основно в средата на терена. Двата отбора имаха съвсем малко удари към противниковата врата, и то предимно неточни. Двубоят се игра под непрестанен дъжд.


Стойчо Младенов заложи предимно на резервни футболисти, както и на някои юноши като централните защитници Тони Стоичков и Божидар Чорбаджийски, които започнаха като титуляри. Силен мач изигра десният бек Здравко Илиев, който може да е титуляр срещу Локо Пд в събота. Участие взе и привлеченият от Чавдар Етрополе Марин Петров, който е 17-годишен и игра като дясно крило. По левия фланг пък действаше Антон Карачанаков.


През второто полувреме като смени влязоха голяма част от юношите до 19 г., както и Бранимир Костадинов. Той и Джордан ще останат на проби в тима до петък. Възможността някой от тях да бъде привлечен обаче е малка. Костадинов наскоро разтрогна с Черноморец, а през първия полусезон бе част от отбора на Локомотив София.


Противникът на ЦСКА бе съставен изцяло от футболисти на възраст между 17 и 23 години от Югоизточна Сърбия. Те се справиха много добре в двубоя и най-вероятно някои от тях ще бъдат привикани на проби при червените.  

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки