Петричев: Георги Терзиев бе ударен с камък, но нашите момчета са мъжкари

„Хубаво си наредиха хореографията, много хубаво”, заяви по адрес на „бултрасите” изпълнителният директор на Лудогорец

Петричев: Георги Терзиев бе ударен с камък, но нашите момчета са мъжкари

Георги Терзиев бе ударен с камък!

Това разкри изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, който изрази възмущението си от феновете на Ботев (Пловдив). Както вече съобщихме, привържениците на „канарчетата” буквално подпалиха част от стадион „Лазур” по време на финала за купата на България, който бе загубен от любимците им с 0:1.

Срещата обаче бе прекъсната на два пъти, след като първо в 61-ата минута „бултрасите” подпалиха рекламните пана, а броени секунди преди края на двубоя, феновете навлязоха на терена. В крайна сметка обаче полицаите и пожарникарите свършиха своята работа и мачът бе доигран.

„Това, на което сме свидетели, просто нямам коментар”, каза Петричев.

„Започна се още от сутринта, допуснаха феновете на Ботев да си редят хореографията, а нашите ги държаха три часа да чакат. Е, хубаво си наредиха хореографията, много хубаво. Нашите футболисти са мъжкари, но сигурността им бе застрашена. Нямаше шанс да приберем отбора.Мисля, че публиката на Ботев (Пловдив) не е правила подобни сцени, но явно емоциите дойдоха в повече, аз на това го отдавам."

След последния съдийски сигнал босът на Лудогорец бе изключително щастлив от златния дубъл, който отборът постигна тази година, а и от пробива в Лига Европа.

"Щастлив съм, защото това е поредната купа, която Лудогорец взима. Мисля, че категорично надиграхме Ботев и напълно заслужено спечелихме трофея. Не мога да степенувам успехите през тази година, защото за всяка победа са се трудили всички в клуба."

За предстоящата лятна селекция:

"Напредваме доста сериозно, няма да има почивка за нас, защото още преди дни започнахме да работим за новия сезон. Заредени сме с амбиция и се надявам най-малкото поне да повторим тазгодишното си представяне. Ако има оферти към наши играчи, които задоволяват футболиста и клуба, то тя ще бъде разгледана."

За твърденията, че реферът на мача Георги Йорданов е предизвикал феновете на Ботев и затова се е стигнало до ексцесии по терена:

"Стига сме си намирали оправдание със съдиите! Всеки видя, че Лудогорец бе по-добрият отбор на терена. Нека първо търсим грешката в себе си, а после в другите."
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки