Йешич: За мен решението да се доиграе мачът бе странно

„Преди почивката пропуснахме много, дори и дузпа, а те ни вкараха от едно положение”

Йешич: За мен решението да се доиграе мачът бе странно

Не съм доволен от това, което се получи. Така наставникът на Литекс Миодраг Йешич коментира загубата от Левски в Ловеч с 0:1 в последния кръг на българската „А” футболна група, коствала на „оранжевите” и второто място в крайното класиране.

„Първото полувреме играхме добре и имахме три чисти положения. Изпуснахме ги, а в края пропуснахме и дузпа, докато те имаха едно положение и ни вкараха гол. Второто полувреме искахме с всички сили да наложим натиск и да променим нещата, но след почивката няма смисъл да коментираме играта, защото на този терен футбол няма как да има. Нека онзи, които е взел решението мачът да се доиграе, той да коментира. За мен е странно да се вземе подобно решение, да се играе и второто полувреме. Знае се обаче кой взима решенията, аз няма какво да говоря повече”, допълни сърбинът, който бе запитан дали вече има яснота относно бъдещето му в клуба и дали ще остане начело на Литекс догодина:

„Със собственика не съм се виждал, но ни предстоят разговори. Трябва да се срещна с ръководството, за да се разберем относно всичко, включително и моето бъдеще. След тази среща ще говоря повече, тогава мога евентуално да коментирам целите за следващия сезон. Сега съжалявам най-вече за феновете и за играчите, защото момчетата се раздадоха до край и искаха да постигнат нещо.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки