1. Novsport
  2. - Левски
  3. Гаджев: Феновете ни заслужава Левски да е на върха (ВИДЕО)

Гаджев: Феновете ни заслужава Левски да е на върха (ВИДЕО)

"Един ден ще играя отново пред тази велика публика", каза още халфът

Гаджев: Феновете ни заслужава Левски да е на върха (ВИДЕО)

Владимир Гаджев заяви след участието си в юбилейния мач на Левски, че усеща в сърцето си клуба като свой дом. "Абсолютно религия, второ мое семейство.Вътре в сърцето си усещам Левски като свой дом."

"Ще поема едно ново предизвикателство. Прекарах страхотно време, играх пред най-великата публика. В крайна сметка тръгвам по един нов път. От цялото си сърце благодаря за подкрепата през тези 6 години. Съжалявам, че се случи така да си тръгна, но в живота е така. Искам да кажа, че един ден ще играя отново пред тази велика публика", каза още Гаджев.

"Познавайки добре „синята” общност бях уверен, че ще се случи нещо уникално и то ще се помни за цял живот. Днес феновете бяха великолепни за пореден път. Насладихме се на момента. Надявам се, че всички са останали доволни от този страхотен празник."

"Мисля, че Левски го чакат по-добри дни. Ние бяхме истински късметлии, че участвахме в това уникално събитие. Който ме познава добре, знае че аз в друг български отбор няма да отида. Честно казано, нямало е и контакти, всичко това са само спекулации в медиите."

"Пожелавам на феновете да подкрепят отбора и съм убеден, че с Георги Иванов ще има ново начало. Фенове и ръководителите ни заслужават Левски да е на върха и да печели трофеи."