Спортният директор на Лудогорец: До 20 дни трябва да сме готови със селекцията

Шампионите ще привлекат най-много 4 нови попълнения това лято

Спортният директор на Лудогорец: До 20 дни трябва да сме готови със селекцията
Лудогорец иска да приключи с лятната селекция до старта на подготовката. Шампиони­те се събират за първа трени­ровка на 15 юни. Спортният директор Методи Томанов сподели, че дотогава всички но­ви футболисти трябва да са на разположение на Стойчо Сто­ев.

"Работим максимално кон­центрирано и се стремим да не обръщаме внимание на случ­ващото се около нас, защото не остава много време до старта на шампионата. Стре­мим се да вземем качествени играчи, с които да вдигнем още класата на отбора. Трудно е обаче да привлечеш силен фут­болист в България. За целта трябва да хвърлиш много пот, труд и нерви в гледането му на живо. Надявам се да бъдем го­тови до 20 дни със селекцията. Оптимист съм, че ще вземем хората, които искаме. Желани­ето ни е набелязаните футбо­листи да са тук за първата тренировка. Много е важно те да имат време да се приобщят към останалите, за да може после във втория лагер да се обиграят и да са напълно гото­ви за квалификациите на Шам­пионската лига. Засега новина­та е, че сме привлекли едно но­во попълнение - Вандерсон. Во­дим разговори с няколко играчи от чужбина, но още няма как да обявим имената им. Когато финализираме трансферите, ще научите повече. Мога да ви уверя, че се готвим много сери­озно за старта на новия сезон. Само с работа може да продъл­жаваш да израстваш. Точно това правим и ние", обясни Ме­тоди Томанов пред "Тема Спорт".

Разградчани планират да привлекат максимум четири­ма нови футболисти. Сред на­белязаните постове за подсил­ване са дефанзивен халф, крило, краен бранител, както и напа­дател. В списъка на зелените за лятото са Луис Карлос от Спортинг Брага, Сони Мустивар от Петролул Плоещ и Вла­димир Гаджев от Левски. Шан­совете на българския национал да заиграе в Разград от новия сезон обаче са минимални. Съ­щото важи и за халфа на румъ­нския Петролул. 
Лудогорец привлече национал на Швеция

Трети нов в Разград това лято

Лудогорец представи носител на Купата с Левски

Михаило Шекеровски влезе в щаба на Дерменджиев

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Доминацията на Лудогорец продължава с пълна сила

Отборът до 17 години триумфира с титлата в първенството

Лудогорец прави трансферен удар

В Разград се подсилват с национал на Коста Рика

Дерменджиев: Доволен съм от младите

Треньорът говори след 0:1 от Левски

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки