"Лаута" светна, очаква "Роснефт"

Христо Бонев обяви, че до 15 дни клубът може да има нов собственик

"Лаута" светна, очаква "Роснефт"

По-малко от 24 часа стадионът на пловдивския “Локо” остана без ток. От ЕVN дръпнаха във вторник шалтера за неплатени сметки от 4800 лв. за 2 месеца. В сряда неизвестен благодетел се разплати и на “Лаута” пак светна.

Сега се чакат добри новини и покрай преговорите с мистериозния кандидат-купувач легендата Христо Бонев обяви, че до 15 дни “Локо” може да има нов собственик.

На “Лаута” усилено се говори, че това ще е българският клон на една от най-големите и мощни компании в света за добив на петрол и газ - “Роснефт”. Фирмата имала желание да закупи бензиностанциите на “Петрол” АД.

Тръгнаха твърдения и за интерес към клуба от бизнесмена Славчо Христов. “Този Славчо Христов в кой отбор играе? За пръв път чувам това име!”, декларира в типичния си стил Зума пред "Труд" и отрече да преговаря с милионера, който живее в Швейцария.

С немотията на “Лаута” е бил занимаван и Бойко Борисов в петък в Пловдив при закриването на предизборната кампания на ГЕРБ. Той се ангажирал с намирането на бос за “Локо”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки