Тежки физически тренировки за корейците преди старта на Мондиала

Селекционерът на Република Корея Хонг Мюн-бо предупреди своите футболисти, че ги чака изтощителен тренировъчен лагер в Маями

Тежки физически тренировки за корейците преди старта на Мондиала

Селекционерът на Република Корея Хонг Мюн-бо предупреди своите футболисти, че ги чака изтощителен тренировъчен лагер в Маями, по време на който ще наблегне на физическата издържливост на отбора преди началото на световното първенство в Бразилия. Мюн-бо е разочарован от домакинската загуба от Тунис в контролата в Сеул преди дни и възнамерява да използва пълноценно дните за подготовка преди старта на Мондиала.

 

Корейците отпътуваха днес за САЩ, където ще тренират до началото на кампанията в Бразилия, където тимът е в група с Русия, Алжир и Белгия. "Последният ни мач показа, че има още върху много какво да работим. Лагерът в Маями е много важен. Предвидил съм няколко много тежки физически тренировки. Ще работим още за бързина и сила", коментира Хонг Мюн-бо на летище Инчон преди заминаването за Маями.

 

Към отбора се присъедини защитникът Парк Джо-хо, който бе повикан на мястото на левия бек Ким Джин-су, който не успя да се възстанови от контузия в глезена.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки