Англия с нова победа в подготовката за Мондиала (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Трите лъва" записаха класически успех над Перу на "Уембли"

Англия с нова победа в подготовката за Мондиала (ВИДЕО+СНИМКИ)
Националният отбор на Англия постигна класически успех във втората си проверка преди Световното първенство в Бразилия. Тимът на Рой Ходжсън победи с 3:0 Перу в контрола, играна на "Уембли", а головете за "Трите лъва" отбелязаха Даниел Стъридж, Гари Кейхил и Фил Ягиелка.

В 32-рата минута нападателят на Ливърпул откри резултата. След изпълнение на тъч, Глен Джонсън намери Стъридж, който си нагласи топката на левия крак и със страхотно изпълнение вдигна публиката на "Уембли" на крака.



В 65-ата минута Гари Кейхил заби един от обичайните си голове с глава. След центриране на Лейтън Бейнс от корнер, бранителят на Челси засече топката с глава и я прати неспасяемо в мрежата на Фернандес.



Самият страж на Перу бе виновникът за третото попадение за англичаните. След ново центриране от корнер, Фернандес уж се бе справил и улови топката, но при приземяването се сблъска със свой съотборник. Фернандес изпусна топката, която попадна във Фил Ягиелка, който не сбърка и направи резултата класически.



Това е втора победа за тима на Рой Ходжсън в подготовката за Мондиала, като в първата си контрола англичаните победиха Дания с минималното 1:0.

"Трите лъва" ще изиграят още две контроли преди началото на Световното първенство. Английските национали ще се изправят срещу Еквадор на четвърти юни, а три дни по-късно играят с Хондурас. 

На Мондиала в Бразилия Англия е в една група с Италия, Уругвай и Коста Рика.



 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки