Треньорът на Локо Мездра: Не се съмнявам, че ще влезем в Б група

Пратиха елитния рефер Георги Игнатов на дербито с Ботев Луковит

Треньорът на Локо Мездра: Не се съмнявам, че ще влезем в Б група

Играещият старши треньор на Локо Мездра Иван Редовски е убеден, че тимът му ще надвие днес Ботев Луковит в дербито на върха в Северозападната В група и най-после ще влезе в Б група.

"Освен с победа по друг начин ние не можем да сме първи, така че се хвърляме здраво в тази битка. Не се съмнявам, че ще я постиг­нем. В последните две го­дини все ни спираха за промоция - първо ни отне­ха точки, миналата година пък ни извадиха от група­та. Сега всичко си зависи от нас. Играем на наш те­рен, пред нашите фенове и единствено и само победа­та ще ни прати в Б група. Тук място за сметки няма. Не зависим от никой, а от самите себе си. Мисля, че този път няма да допуснем грешка", категоричен е бившият футболист на Академик София и Балкан Ботевград.

"Имам уверението на кмета и на ръководство­то, че всичко около клуба е чисто и изрядно и че вече нямаме нищо общо със ста­рия Локо Мездра, който играеше в А група. Смятам и че игрово сме готови за Б група, със съвсем леки ко­рекции. Ще поосвежим ня­кой пост през лятото, но няма да освобождаваме никого. Момчетата заслужа­ват да играят и в Б група", добави младият настав­ник.

"Отдаваме нужното внимание на Ботев Луко­вит, но смятам, че ние сме по-силният и можещият отбор, с по-добрите фут­болист и база. Редно е ние да влезем. В стила на Луко­вит е да чака, да играе на контри. Докато ние пак ще заложим на атаката. Би трябвало съдийството да е точно, но винаги трябва да се има едно наум. Всички съдии могат да свирят, но зависи какво им е казано", завърши Редовски. За първи път тази пролет при железничари­те няма контузени и нака­зани и треньорът ще може да разчита на най-добро­то.

От БФС изпратиха елитния рефер Георги Иг­натов (София) да ръководи дербито днес. Негови по­мощници ще бъдат съграж­даните му Иван Вълчев и Николай Ангелов. Този ход на централата само затвърждава важността и за­ряда на срещата, пише в. „Тема Спорт”.

Етър привлече Иван Коконов

Той е седмото ново попълнение на отбора това лято

Миньор (Пк) с нова победа в контролите

Вижте подробности

Локо ГО надви Янтра с 2:0 в контрола

Домакините вкараха две дузпи

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Официално: Янтра (Габрово) с 2 трансфера

Тимът от Габрово привлече минал през Твенте и си върна Христо Митев от Арда

Първо в NS: Етър с трансферен удар

"Болярите" гонят бързо завръщане в елита

Христо Митев се завърна в Янтра

Той премина в Берое през 2021-ва година, а впоследствие игра за Етър и Арда

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки