Ла Фурия победи Боливия в първа контрола преди Мондиала (ВИДЕО+СНИМКИ)

Торес отбеляза завръщането си в отбора с попадение от дузпа

Ла Фурия победи Боливия в първа контрола преди Мондиала (ВИДЕО+СНИМКИ)

Фернандо Торес и Андрес Иниеста бяха в центъра на вниманието при победата на Испания с 2:0 в контролен мач със състава на Боливия.  Торес откри в началото на второто полувреме след точно изпълнена дузпа, а Иниеста бе точен в края на мача, оформяйки крайния резултат 2:0. Това е първата контрола на испанските национали преди началото на Мондиал 2014, където тимът ще защитава титлата си.

Торес отбеляза завръщането си в отбора след  11 месеца отсъствие с гол в 51-ата минута от дузпа, която бе изработена от Хави Мартинес.



Испания доминираше през целия двубой на стадион „Рамон Санчес Писхуан”, но намираше трудности срещу добре организираната боливийска отбрана.  До второто попадение в срещата се стигна в 84-ата минута, когато с техничен удар извън наказателното поле Иниеста прати за втори път топката в мрежата на Боливия.



Треньорът на Испания Висенте дел Боске използва контролата да експериментира със състава, след като ключови футболисти играещи за Реал Мадрид и Атлетико Мадрид  липсваха в отбора заради играния в събота финал на Шампионска лига.



Окончателният състав на Ла Фурия ще бъде обявен другата събота, като най-вероятно крилото Хесус Навас ще пропусне Мондиала заради контузия в глезена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки