Сензациите в пресата: Испанец отряза "сините"

"Жена отказва цел №1 от Колежа" и още

Сензациите в пресата: Испанец отряза "сините"

Сензациите в българските спортни издания от днес, 31 май 2014 година:

 

"Тема спорт": Испанец отряза "сините"

 

Левски е ударил на камък в опитите си да ангажира испанския треньор Абел Ресино. В момента специалистът, който в кариерата си е водил и Атлетико Мадрид, е безработен. За последно бившият вратар е бил начело на Севиля. От „Герена" обаче нямат финансов ресурс да го ангажират. Те са склонни да плащат максимум 20 хиляди евро на месец на бъдещия треньор. Любопитното е, че в края на първенството се заговори, че Ресино е бил предлаган и на Лудогорец.


Сините обаче не са се отказали от намерението си да привлекат испански треньор. В момента се водят паралелни преговори с двама наставници. Бившият треньор на Левски Люпко Петрович пък вече на няколко пъти заяви, че би се върнал на работа в клуба под каквато и да е форма, стига Георги Иванов да го покани. В началото на следващата седмица Гонзо ще пътува до Испания, където лично да се срещне с кандидатите за поста.

 

"Меридиан мач": Жена отказва цел №1 от Колежа

 

Цел №1 в лятната селекция на Ботев Костантин Бадеску от Астра (Гюргево) е на път окончателно да откаже предложението за трансфер на Колежа. Атакуващият халф в момента е в Турция и разглежда още няколко предложения, но освен със своите мениджъри се съобразява и с желанието на своята половинка Мадалина. Дамата обаче е била твърдо против да се мести да живее в България и настоявала, ако не остане в Румъния, Бадеску да избере отбор от по-атрактивна държава.

 

"Стандарт": Балъков лице на проект за 10 млн. евро

 

Спортен комплекс за 10 милиона евро може да изникне в София по инициатива на Краси Балъков, научи "Стандарт". Идеята е на треньора, а финансирането ще дойде от представителствата на два известни концерна - холандски и немски. За целта вече са водени предварителни сондажи със столична община за отпускането на подходящ терен. Очаква се комплексът да включва кортове за тенис, басейн, зали за фитнес и аеробика, възстановителен център.С проекта вече е запознат и боса на "Литекс" Гри-ша Ганчев. Бизнесменът също може да удари едно рамо на Красимир Балъков. Явно великолепният ни халф е решил да се задържи за постоянно в България. Това е и една от причините да приеме офертата за треньор на "Литекс".


Балъков може да се превърне в поредната звезда, направила пари в чужбина, която се захваща с подобно начинание. Христо Стоичков даде името си на академията в Етрополе. Димитър Бербатов също има идея да основе частна школа. Той поиска за целта от общината терена под стадион "Българска армия", където се помещава конната база. Любителите на аристократичния спорт обаче скочиха и софийските депутати се отказаха да гласуват решение за отдаване на парцела.



 

Славия победи Беласица с 1:0 в контрола

Победният гол за "белите" бе дело на Кристиан Балов в 67-ата минута

Дерменджиев: Швейцарците са най-близо като игра до Динамо Батуми

Наставникът на Лудогорец разкри, че отборът му ще играе контрола и в Разград

Станислав Генчев е притеснен, въпреки успеха над Септември (София)

"Има още много неща за изчистване", смята наставникът на Левски

Стипич: Очаквам нови играчи следващата седмица

"Няма как да не съм доволен", заяви треньорът на ЦСКА

ЦСКА надви Политехника Яш с 2:1 в Банско (ВИДЕО)

Алесандро Николов и Фаетон бяха голмайсторите за "армейците"

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 подписа с Алекс Божев

Юношеският национал направи дебюта си за тима в контролата със Струмска слава

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки