Валери Божинов вкара и даде 10 асистенции като гост в отбора на Министерство на финансите (ВИДЕО+СНИМКИ)

Финансистите победиха Информационно обслужване с 13:4

Валери Божинов вкара и даде 10 асистенции като гост в отбора на Министерство на финансите (ВИДЕО+СНИМКИ)

Валери Божинов бе гост във футболният отбор на Министерството на финансите (МФ), който постигна 17-та поредна победа след 13 гола в мрежата на „Информационно обслужване“ АД (ИО). Двубоят завърши с внушителния резултат 13:4.

Освен от бившия нападател на „Ювентус“, тимът на МФ бе представен от Кирил Евтимов (д-я „Национален фонд”), Велин Пеев (д-я „Икономическа и финансова политика”), Ивайло Соколов-Соки (д-я „Национален фонд”), Найден Личев (д-я „Международни финансови институции и сътрудничество“), Николай Милев (д-я „Финанси и управление на собствеността”) и Ивайло Ашков-Арконада (Инспекторат).

Още в началото на двубоя момчетата от МФ натиснаха съперника в неговата половина. Не след дълго чрез триходова комбинация на нападението Божинов–Пеев–Евтимов последният реализира от чиста позиция 1:0. Овладели централната част на терена, момчетата на МФ започнаха да редуват мълниеносни атаки към вратата на противника и скоро, благодарение на голмайстора Велин Пеев и партньора му Кирил Евтимов, резултатът набъбна до 6:0 в тяхна полза. През първото полувреме топнападателят на „Левски“ допринесе с блестящи асистенции към играта на финансистите.

Втората част на двубоя стартира с гол именно на Валери Божинов, с което той записа името си сред голмайсторите. Своето попадение изигралият 42 мача за националния отбор на България Божинов посвети на многобройната публика, която беше обградила пространството около терена.

Вече при 7:0 тимът на МФ намали оборотите, което позволи на колегите от ИО да се върнат в мача с 4 поредни попадения. Това стресна възпитаниците от „Г.С. Раковски“ 102, които се мобилизираха и не позволиха да се стигне до обрат. Защитният вал в лицето на Ники Милев, Иво Соколов, Иво Ашков и Найден Личев затегна своите редици, което позволи на нападателното трио Божинов–Пеев–Евтимов да сломи съпротивата с още 6 гола, за да се стигне до крайния резултат 13:4 в полза на МФ.

Статистика:
 Кирил Евтимов отбеляза 6 гола, а голмайсторът на МФ Велин Пеев добави 5. Иво Соколов-Соки се отчете с 1, а Валери Божинов допринесе за 17-тата поредна победа на МФ с 1 гол и 10 асистенции.

Ламин Ямал се дипломира на Евро 2024

„Издържах изпитите“, похвали се вундеркиндът на Испания

Тбилиси празнува цяла нощ подвига на Грузия

Вижте подробности

Грозно! Мбапе псува Левандовски

Ел Класико и на Евро 2024

Неймар избра Винисиус за най-грозен съотборник

„Вини, обичам те, повече от всякога“, каза през смях звездата

Кирил Десподов става студент в НСА

Футболист номер 1 на България логично избра специалността "Футбол" към факултета по "Спорт"

Европейските шампионати по плажен хандбал във Варна имат свой химн

Представят песента „По-добре късно, отколкото никога“ в сряда

Ограбиха къщата на Баджо, удариха легендата с пистолет в главата

По време на мача между Италия и Испания

Алекс Колев си изтри Фейсбук

Нападателят благодари на Крумовград в Инстаграм

Пиян англичанин се хвърли във фонтан (ВИДЕО)

Голям купон във Франкфурт преди мача с Дания

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки