Легенда от САЩ '94 в екипа на БНТ за световното

Ивайло Йорданов ще се присъедини към екипа за Мондиала

Легенда от САЩ '94 в екипа на БНТ за световното
Легендарният полузащитник на българския национален отбор по футбол от САЩ`94 Ивайло Йорданов се присъединява към екипа на БНТ за Мондиал 2014. Той ще обедини звездния тим от гост-коментатори, които ще анализират мачовете от Световното.

Към екипа се присъединяват и футболистите Владимир Манчев, Гошо Гинчев и Ангел Славков. Съдийските отсъждания ще коментират професионалистите Християна Гутева, Павлета Рашкова и един от най-именитите ни съдии – Стефан Орманджиев.

За Мондиал 2014 БНТ ще заложи на младите коментатори. Ивайло Ангелов, Никола Ибришимов, Петър Иванов и Валери Генов заминават за Бразилия, а от София ще коментират Радостин Любомиров и Георги Славчев. Специален гост-коментатор на мача за откриването ще бъде добре познатия у нас бразилски футболист Дани Моралес.

12 дни преди началото на Мондиала, Българската национална телевизия даде старт на горещите футболни емоции със специалното събитие „Всички в един ритъм”. То събра на столичното игрище Bauhaus Arena легендарни футболисти от близкото минало, журналисти и партньори на БНТ, а зрителите видяха пряко в ефира всичко най-интересно от него. В предаването бяха показани любопитни информации, свързани с предстоящия шампионат. Специален гост бе временно управляващият посолството на Бразилия в София Рикардо Герра де Араужо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки