Апостол Апостолов: Коко Динев и Методи Стойнев винаги са добре дошли в Септември (Симитли)

Кметът на Симитли отсече, че отборът е готов да играе в Б група

Апостол Апостолов: Коко Динев и Методи Стойнев винаги са добре дошли в Септември (Симитли)

Кметът на Симитли Апостол Апостолов, който е и финансов благодетел на Септември Симитли заяви след последния мач за сезона, че неговият отбро е готов да играе в „Б” група, ако някой от oстаналите не получи лиценз.

„ Ние имаме готовност да играем в „Б” група. Всичко е в ръцете на Българския футболен съюз. Ако наистина има отбои, които имат проблеми с лиценза, ние сме готови да играем в професионалната група. Имаме финансова стабилност, имаме подкрепата на феновете, и имаме необходимата база”, заяви градоначалникът. 

На последния мач на отбора със Сливнишки герой беше и бившият изпълнителен директор на Септември (Симитли) – Методи Стойнев, който през зимата по покана на Константин Динев стана спортно-технически директор на Локомотив (Пд). Не е тайна, че санданският бизнесмен е в конфликт с феновете на „смърфовете”, а самият Константин Динев е малко вероятно да остане президент на пловдивския тим. По този въпрос Апостол Апостолов заяви:

„ Както Методи Стойнев, така и Константин Динев, винаги са добре дошли в Септември (Симитли). Всички знаят, че с тях ни свързва дългогодишно приятелство. Стига да имат такова желание, ние ще им помагаме с каквото можем”, каза Апостол Апостолов.

Относно второто място на Септември (Симитли) в Югозападната „В” група той заяви:

„ Ние сме моралният победител в Югозападната „В” група. Ние сме единстеният отбор, който игра феърплей през целия сезон за разлика от останалите отбори, където се преплитаха доста съмнителни мачове, доста футболисти бяха изгонени от някои отбори, на доста мачове имаше покупко-продажба, но никой не иска да го каже това”, заключи Апостол Апостолов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки