Децата на ЦСКА спечелиха турнира в Монтана (СНИМКИ)

"Армейците" станаха първи на традиционния детски турнир по футбол в памет на бившите футболисти на Септемврийска слава Георги Панчев и Иван Ангелов-Парчето

Децата на ЦСКА спечелиха турнира в Монтана (СНИМКИ)

Отборът на ЦСКА спечели традиционния детски турнир по футбол в памет на бившите футболисти на Септемврийска слава, днешна Монтана, Георги Панчев и Иван Ангелов-Парчето. Той е за деца родени през 2003 и 2004 година, провежда се за осми пореден път, в него участваха 12 отбора, а срещите се играха на терена с изкуствена настилка в парк „Огоста”.

 

 

На финала малките „армейци”, водени от треньора Владимир Манчев, се наложиха с 3:2 над Левски. Срещата бе оспорвана и донесе много емоции и в двата лагера, и сред зрителите. ЦСКА поведе набързо с 2:0, допусна изрявнаване, но минута преди края Алтай Рамадан заби победния гол. В малкия финал за третото място Янтра (Габрово) надви с 4:2 Славия, след изпълнение на дузпи, като редовното време на мача завърши наравно 0:0. В крайното класиране местата от 5-то до 12-то място заеха отборите на Метал (Перник), Локомотив (София), Локомотив (Горна Оряховица), Спартак (Плевен), Прециз (Монтана), Монтана старс, Ком (Берковица) и домакините от Монтана.

 

Купи и медали получиха призьорите, като победителите от ЦСКА вдигнаха и голямата преходна Купа на БФС. Всички останали отбори си тръгнаха от Монтана с топки и грамоти. Домакините бяха осигурили и индивидуални награди. Приза за най-добър защитник отиде у Георги Иванов от ЦСКА, а този за най-добър нападател грабна Марко Папазов от Левски. Те им бяха връчени от съпругите на патроните на турнира Цветана Ангелова и Рени Панчева. Захари Генчев от Янтра бе определен за най-добър вратар, а най-полезен футболист на турнира стана Митко Митков от Метал (Перник).

 

Антоан Димитров от Монтана старс пък получи престижното отличие „феърплей”. Специални гости на VІІІ турнир „Георги Панчев - Иван Ангелов-Парчето” бяха секретарят на АФЛ Александър Шатровски и героят от САЩ’94 Бончо Генчев.  

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки