Локо (Мездра) се върна в "Б" група

Локомотив победи с 1:0 прекия конкурент Ботев (Луковит), а Ком (Берковица) се спаси от изпадане

Локо (Мездра) се върна в "Б" група
Локомотив 2012 (Мездра) е последният нов член на "Б" група след победа над Ботев (Луковит) в 30-ия кръг на Северозападната "В" група. Мездренци спечелиха с 1:0 с гол на Валдемар Стоянов в 81-ата минута и спечелиха първото място. 

Преди гола на бившия играч на Левски, още един бивш кадър на "сините" вкара. Тодор Чаворски се разписа за Локомотив, но попадението му беше отменено заради засада.

Още преди дербито на върха от тима на Ботев (Луковит) признаха, че нямат амбиции да играят в "Б" група и не биха се възползвали от евентуална промоция.

След края на двубоя феновете в Мездра навлязоха на терена да поздравят своите любимци. Около 2000 зрители бяха дошли да гледат двубоя на живо, като 150 от тях бяха дошли от Луковит.

С победата над прекия конкурент Локомотив (Мездра) завърши първи в Северозападната "В" група със 74 точки. Втори финишира Локомотив (Горна Оряховица), който днес отвя с 4:1 Бдин във Видин и събра 73 точки. Водачът в голяма част от първенството "Ботев" (Луковит) остана трети в крайното класиране със 71 т.

Отборът на Ком (Берковица) се спаси в последния момент от изпадане от Северозападната “В” група, след домакински успех с 3:1 над Янтра (Габрово).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки