Лудогорец близо до контрола с Манчестър Юнайтед

Разградчани срещат Стяуа, Андерлехт и шампиона на Чили на лагера в Англия

Лудогорец близо до контрола с Манчестър Юнайтед
Лудогорец може да играе с Манчестър Юнайтед. Става въпрос обаче за контрола с втория отбор на „червените дяволи”. Мачът с дубъла на ан­глийския гранд ще е част от подготовката на разградча­ни на Острова. В края на се­зона от ръководството раз­криха, че са имали предложе­ние за мач с Ман Юнайтед още през пролетта, но зара­ди срещите от Лига Европа Стойчо Стоев е отказал, припомня "Тема спорт".

Зелените ще останат на Албиона 10 дни в началото на юли, през които ще изи­граят 5 мача. Засега на сто процента сигурен е само то­зи с шампиона на Румъния - Стяуа. Двубоят е предвиден за 1 юли. Освен с Юнайтед Лудогорец почти сигурно ще играе в Англия и с първенеца на Бел­гия - Андерлехт, и шампиона на Чили. Така орлите ще търсят на място само още един съперник. Тимът ще е настанен в близост до база­та на Нюкасъл.

Очаква се към средата на седмицата от Лудогорец да обявяват официално програ­мата си за лятната подго­товка. Отборът се събира за първа тренировка на 15 юни в София. На комплекса „Цар­ско село" играчите ще ми­нат обстойни медицински прегледи. Два дни по-късно разградчани тръгват за пър­вия си лагер, който по тра­диция ще е в Смолян. В края му е предвидена контрола с тима от Б група.

По време на почивката всеки един от футболисти­те е получил индивидуален план за поддържане на формата от двамата испански кондиционни треньори. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки