Александър Станков подписа с Черно море /обновена+ВИДЕО/

„Имах оферти и от чужбина, но от „Тича” бяха най-настоятелни”, каза специалистът

Александър Станков подписа с Черно море /обновена+ВИДЕО/

Александър Станков стана официално старши треньор на Черно море. Специалистът, който води през миналия сезон Локомотив (Пловдив), сподели, че договорът му е за 1+1 години. Той каза още, че е изключително радостен да застане начело на „моряците” и постави целите пред отбора за новия сезон – добър футбол и налагане на млади футболисти от школата. 

 

Станков добави още, че той и неговият щаб ще се опитат да привлекат най-много 4-5 нови футболисти и да се запази ядрото на настоящия състав.

 

„Подписването на договора малко се проточи, защото имах разговори по оферти от отбори от чужбина.Тези пък разговори също се проточиха доста дълго и аз нямах намерение да карам хората от Черно море да ме чакат. От „Тича” бяха най-настоятелни. Казах на хората от ръководството още при първата ни среща, че ако имам разговори в България ще бъдат само с Черно море, защото бях дал дума за това”, коментира Александър Станков пред радио „Дарик”.

 

На поста той ще замени Георги Иванов-Гонзо, който се завърна като спортен директор в Левски. През кариерата си Станков вече има един престой на стадион "Тича". Това става през 2001 г., като за кратко време успя да спечели любовта на феновете в морската столица.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки