Наско Сираков официално представи книгата си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Цяла плеяда легенди на "синия" клуб уважиха промоцията

Наско Сираков официално представи книгата си (ВИДЕО+СНИМКИ)
Наско Сираков официално представи биографичния си роман "Единакът". По-рано днес авторът на книгата Павел Колев представи романа, но в отсъствието на главния герой. Наско Сираков реши да направи втора промоция по-късно през деня, на която подписваше копия и се снимаше със закупилите си книгата.

На промоцията присъстваха цяла плеяда легенди на Левски, както и на българския спорт изобщо, фенове и настоящи спортисти. Наско Сираков се появи на събитието в компанията на съпругата си Илиана Раева, която има основна заслуга за написването на книгата. Двамата бяха придружени от дъщерите си Славея и Виолета.







Изненадващо на промоцията се появи председателят на "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков. Иначе, очаквано, Даниел Боримиров, спряган за новия шеф на ДЮШ в Левски, двукратният олимпийски шампион Боян Радев, актьорът Христо Мутафчиев и момичетата по художествена гимнастика също бяха сред гостите.






Шефът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов също бе сред гостите на събитието. Той бе придружен от съпругата - трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова.




Наско Сираков благодари на съпругата си Илиана Раева, на дъщерите си Славея и Виолета, на родителите си, както и на родителите на съпругата си. Благодари също на автора на книгата Павел Колев, както и на всички присъстващи: "Казват, че човек е богатството на човек се измерва с това колко приятели има. Тогава аз трябва да съм милиардер".




За доброто настроение на всички гости се погрижиха класически квартет от четири красиви момичета.























Ето видео от събитието

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки