Наско Сираков: Тази книга може да бъде наръчник за всеки един млад спортист (ВИДЕО)

Навремето можехме само през спорта да живеем по-различно и се вкопчвахме в тази сламка като удавници

Наско Сираков: Тази книга може да бъде наръчник за всеки един млад спортист (ВИДЕО)
„Тази книга може да бъде наръчник не само за един млад футболист, бъдещ, а за всеки един млад спортист, който иска да се пребори и да постигне много в спорта и респективно във футбола”, каза Наско Сираков на официалното презентиране на биографичния роман, посветен на неговата личност. Автор на произведението е журналистът Павел Колев.
 
Вълка посочи, че преди 10 ноември единствената възможност за младите да пробият наложените стереотипи е била през спорта.  
 
„В интерес на истината ние израснахме в съвсем друго време, в което предизвикателствата и нещата, които увличат едно дете в друга посока, бяха много малко. Сега децата имат прекалено голям избор. А ние можехме само, най-вече през спорта да се преборим и да бъдем по-различни и да живеем по-различно. И се вкопчвахме в тази сламка като удавници. Разбира се, не гарантирам, че това е рецептата за успех. И не гарантирам, че ще ви хареса тази книга, но със сигурност това е истината за Наско Сираков. Защото не съм я писал аз, а това са разкази на много хора и това е Наско Сираков повече през техните очи”, обясни Сираков пред медиите, сред които и репортер на Novsport.com.
 
Голмайстор №1 на Левски за всички времена призна, че в интервютата пред Павел Колев е бил принуден да направи доста откровения.
 
„Много неща не ми се искаше да споделям, ама нямаше как, така че трябваше да споделям. Първият тoм е до заминаването ми за Еспаньол, мисля, че продължението ще ви грабне много повече. В продължението ще има доста пикантни подробности.”
 

Авторът избра името „Единакът”, посочи в заключение Сираков.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки