Уругвай замина за Бразилия с победа (ВИДЕО)

Без голямата звезда Луис Суарес, "урусите" победиха Словения с 2:0 в Монтевидео

Уругвай замина за Бразилия с победа (ВИДЕО)
Уругвай победи Словения с 2:0 на „Сентенарио” в Монтевидио в последната си проверка преди заминаването на Бразилия, където „урусите” ще играят в група с Коста Рика, Англия и Италия на Мондиала.

В отсъствието на контузената голяма звезда Луис Суарес момчетата на Оскар Табарес вкараха по едно попадение във всяко полувреме.

Йосип Иличич направи за смях защитата отдясно и сервира на крака на бившия голмайстор на Литекс Миливойе Новакович, който от 7-8 метра прехвърли вратата. Последва свиреп шут от дистанция, но Муслера внимаваше и изби.

В 25-ата минута Форлан получи дълъг диагонален пас и от нищожен ъгъл разтресе далечната лява греда.

Диего Форлан копна меко към вратарското поле и Кавани се вклини между двамата централни защитници, за да забие ниско с глава в мрежата за 1:0 след 37 минути игра.

Муслера лови фалцов шут от пряк свободен удар, а пред другата врата Самир Ханданович отрази удар на Мартин Касерес на първа греда след корнер.

Уругвай беше пълновластен господар на терена след почивката и напълно заслужи втори гол. След поредния корнер се получи меле, топката беше върната към вратата, Кавани изпревари Ханданович и побутна топката назад за Стуани, който беше точен за 2:0.

Първият мач за Уругвай на световното е в събота (14 юни) срещу Коста Рика.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки