Лудогорец търси начин да се раздели с Ернандес

Колумбиецът бил предложен на няколко клуба, но досега няма договорка

Лудогорец търси начин да се раздели с Ернандес
Лудогорец опитва да се раздели със Себастиан Ернандес. Ко­лумбиецът не попада в сметките на Стой­чо Стоев и затова от ръко­водството правят всичко възможно да му намерят нов отбор, пише „Тема спорт”.

В последните дни представители на зелените са предложили халфа на ня­колко клуба в България и чуж­бина. Засега обаче няма поло­жителен отговор. Твърде ве­роятно е, ако не бъде наме­рен купувач на Ернандес, той да играе като преотстъпен през следващия сезон. В мо­мента зелените разполагат с още двама офанзивни полузащитници - Марселиньо и привлечения през април Вандерсон.

Шампионите вече успяха да се отърват от Мичел Бургзорг. Холандецът почти сигурно ще подпише договор със Славия. Очаква се това да се случи в следващите дни.

В същото време ръковод­ството продължава да из­питва сериозни трудности с финализирането на входящи трансфери. В момента клубът води преговори с три­ма чуждестранни играчи, как­то и с национала ДимитърРангелов. Въпреки това зелените се надяват до 10 дни да приключат със селекцията. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки