Черно море привлича опитен вратар

Сашо Станков привиква петима от юношите за първата тренировка

Черно море привлича опитен вратар
Черно море ще привлече още един вратар, който да е конкурент на национала Ге­орги Китанов, съобщи Сашо Станков. Той уточни, че но­вият страж ще е от Бълга­рия. В мо­мента на „Тича" разполагат с 19-годишните Китанов и Християн Христов, който дебютира за моряците в по­следния мач в Разград от из­миналото първенство.

„Спокоен съм за вратарския пост. Китанов се утвър­ди в състава през последни­те две години, стигна и до националния. За Христов по­лучих информация и пред не­го има голяма перспектива. Нужен ни е обаче и един опи­тен страж", каза Станков.

Според него варненци раз­полагат с достатъчно вре­ме, за да привлекат 4-5 нови попълнения на постовете на напусналите играчи.

„Не мисля, че закъсняваме със селекцията, защото през юни винаги има много свободни футболисти и из­борът е голям. Възможно е дори да стане така, че ня­кои ще се молят да дойдат при нас", обяви наставни­кът на моряците.

Александър Станков съ­бира отбора за първа тре­нировка на 12 юни. Шест дни по-късно тимът ще от­пътува за Банско, където ще проведе и по-голямата част от лятната подго­товка. След 10-ия ден моря­ците ще бъдат пуснати в двудневна почивка, а след това лагерът в зимния ку­рорт продължава. За първо­то занимание ще бъдат по­викани петима юноши от тима до 19 г. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки