Португалия надви Мексико с едно на мъка (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо не игра, Бруно Алвеш вкара впечатляващ гол с глава в добавеното време

Португалия надви Мексико с едно на мъка (ВИДЕО)

Без голямата си звезда Кристиано Роналдо съставът на Португалия успя да надвие Мексико с 1:0 след гол в добавеното време на предпоследната си контрола преди началото на Мондиал 2014.

Спарингът се игра в САЩ и в голямата си част бе равностоен, макар че „ацтеките” имаха по-добрите положения за гол.

Вратарят Едуардо обаче изигра много силен мач и не им позволи да открият резултата, а в 93-ата минута това сториха неговите сънародници.

Тогава съотборникът на Димитър Бербатов в Монако Жоао Моутиньо центрира от статично положение, а бранителят Бруно Алвеш с глава отбеляза единственото попадение в срещата. В нея контузия получи португалското крило Вериня и в 58-ата минута бе заменен от Силвестре Варела.



Така Мексико загуби втора поредна контрола с 0:1 и вече може да мисли за първия си двубой от световните финали срещу Камерун на 13 юни.

В групата на „ацтеките” са още Хърватска и домакините от Бразилия, докато Португалия има още една контрола преди Световното.

Става въпрос за спаринга срещу Ирландия в сряда сутрин. Дебютният дуел на Кристиано Роналдо и компания в страната на кафето е срещу Германия на 16 юни, а останалите два тима в потока са САЩ и Гана.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки