Колумбия с класика в последния си спаринг преди Мондиала (ВИДЕО)

Коста Рика и Ирландия си вкараха по един гол, но не се победиха в САЩ

Колумбия с класика в последния си спаринг преди Мондиала (ВИДЕО)

Колумбия надви с класическото 3:0 Йордания в контрола, която се игра в Аржентина. Двете попадения за успеха паднаха от дузпи, но трябва да се отбележи, че победителите имаха пълен контрол над срещата, а националите на Йордания отправиха един-единствен точен удар в срещата.

Резултатът в нея бе открит от съотборникът на Димитър Бербатов в Монако Джеймс Родригес, разписал се в 42-ата минута от бялата точка, а в 83-ата резервата Куадрадо също бе точен от дузпа. Крайното 3:0 пък оформи Фреди Гуарин минута преди края на редовните 90. Така Колумбия загря с успех за първия си мач от Мондиал 2014 срещу Гърция на 14 юни.

Междувременно друг участник на световните финали – Коста Рика, направи 1:1 с Ирландия в САЩ. Европейците поведоха чрез Кевин Дойл в 18-ата минута, а в 41-ата костариканците останаха с човек по-малко след червен картон на Гонзалес.

Въпреки това, те стигнаха до изравняване в 64-ата минута, когато Боржес вкара от дузпа, а три минути по-късно Роби Кийн пропусна да се разпише от наказателен удар и така мачът завърши наравно. На Мондиал 2014 Коста Рика е в група с Уругвай, Италия и Англия.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки