Маркиньос, Камбуров и Тунчев започнаха подготовка с ЦСКА (ВИДЕО+СНИМКИ)

Стойчо Младенов събра 27 футболисти на „Армията” за прегледи

Маркиньос, Камбуров и Тунчев започнаха подготовка с ЦСКА (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦСКА стартира лятната си подготовка. Рано в неделната сутрин старши треньорът на „червените” Стойчо Младенов събра общо 27 футболисти на стадион „Българска армия”, предаде репортер на Novsport.com.

 

Играчите ще преминат медицински прегледи, след което ще се преместят в комплекса „Царско село”, за да продължат тестовете. След това в 18:30 ч. отборът ще пътува за Боровец, където ще се проведе първият тренировъчен лагер. Той ще продължи до 21 юни. Армейците ще се настанят в хотел "Рила". На 21 юни в град Самоков ЦСКА ще изиграе контролна среща, като съперникът и часът ще бъдат уточнени допълнително.

 

В общата група бяха включени и трите нови попълнения до този моменти в ЦСКА. Това са Маркиньос и дошлите от Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров и Александър Тунчев. Също така Младенов привика и част от юношите, сред които са Петър Витанов, Васил Попов и Божидар Чорбаджийски.

 

Тежко контузеният Валентин Илиев, който се възстановя след операция на коляното заради скъсана вътрешна странична връзка, също беше там. 

 

Две от основните фигури за „армейците” през миналия сезон Омар Косоко и Жереми Фо-Поре днес не бяха на „Армията”, защото техните договори не бяха подновени.




 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки