Феновете: Съдбата на Пепе е предизвестена

Запалянковците обаче не са много обнадеждени от пристигането на испанеца

Феновете: Съдбата на Пепе е предизвестена

Най-обсъжданата тема в последните дни за левскарите е назначението на Хосе Мурсия Гонсалес за треньор на сините. Запалянковците обаче не са много обнадеждени от пристигането на испанеца. И то не поради визитката на Пепе, а заради липсата на силен състав за новия сезон. Ето част от мненията по темата от forum.levski.com, събрани от вестник "Тема спорт" 

 

niquetamere - Няма човек, на който в името му да има "Гонсалес", и да не е надежден! Няма!


Goviado - Самият Пепе дойде и пак сте недоволни.


RIOT - За съжаление, съдбата на този човечец е предизвестена - същата като на клетото сърбе от преди няколко месеца (Славиша Йоканович). Дано да греша, но...


Росен - И той ще писне, че му трябват футболисти и ще се върнем към сухия футбол. Бащицата не обича треньори, дето много приказват.

 

ЛС1914 - Спиди Гонсалес ще побегне с 200 след няколко месеца, тоя филм го гледаме от не знам колко години вече. Гонзо си го е казал в прав текст, че той му предлага играчите в случай, че си тръгне рано-рано...


thegboy - Ама аз тоя филм със Спиди Гонсалес съм го гледал, бе! Ще се осереме естествено още в началото, защото "с тия играчи - толкова". Спиди ще побегне към Испания, а тука ще се каже, че е бил добър треньор и много свестен човек, но не е успял да се нагоди към ситуацията (позната още като "с трици не можа да хване маймуната"). Гонзо ще го поеме отбора до зимата, когато ще се търси нов треньор. Я, да му дадеме време на човека, няма какво след първия мач да го съдим. После няма да го съдим и след месец, че му е първи като треньор. Накрая я да си го оставим до края на годината, сега и да дойде някой - няма смисъл. Накрая на годината Гонзо видимо не се е справил, Батков излиза да каже, че вече ще се вземат мерки, които досега не е взимал и ще става страшно просто! Сезонът свършва, догодина - повече. Гонзо го пращаме към Варна, щото видимо още не е пораснал за Левски, явно си е дорасъл за Черно море и тоя път го молиме да не ги катери пак пред нас в класирането, че става малко конфузна ситуация. Бащицата обещава, че за следващия се-зон ще повери цялата спортно-техническа власт в ръцете на Иванков/Кривия/Топчо или който е там наред и няма повече да се меша къде не му е работа. На феновете се казва, че трябва да се даде малко кредит на доверие, все пак "Иванков/Кри-вияДопчо или който е там" си го е заслужил.
blueeyes - Искаме в клуба да се работи по онзи другия начин, идва Гонзо и Гонсалес, има няква идея за нещо ново и пак не бива. Нали трябва да се тръгне от някъде за да се стигне до някъде.


Воуо - Взимали сме някакъв 32-годишен за школата, дето има половин сезон в Грузия и това му е историята! А Батков имал спасителен план с четири точки. И Най-важната новина -договорихме контрола с Локо Сф на 4-и юли. Очертава се идния сезон да надминем ужасите от последния и да стигнем ново дъно.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки