Данчо Христов преди първия лагер: С Пенев отборът ще се промени и ще печелим повече (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ботев (Пловдив) замина за Австрия в оптимистично настроение

Данчо Христов преди първия лагер: С Пенев отборът ще се промени и ще печелим повече (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ботев (Пловдив) започна лятната си подготовка. „Жълто-черните” отпътуваха за първия си подготвителен лагер в Австрия от летище „София” в оптимистично настроение. Група от 24 футболисти се качи на самолета, като Феребори Доре, Юнес Хамза и новият старши треньор Любослав Пенев ще се присъединят към състава направо там, предаде репортер на Novsport.com.

 

„За новия шампионат  сме оптимистично настроени. Ще направим една добра подготовка. Два дни преди лагера господин Стоилов си попаде оставката, но е част от футбола. Не сме се срещали още с господин Пенев, в Австрия ще се видим с него. Той винаги има високи цели и така трябва да бъде”, коментира от летището капитанът на „канарчетата” Йордан Христов.

 

„За момента нямаме поставена цел, но дори и да има, не мисля, че шампионската титла е невъзможна задача. Винаги гледам от позитивната страна на всяко нещо. Сега ще видим как ще се отрази на отбора тази треньорска смяна. Мисля че всичко ще е за доброто на отбора и ще вървим нагоре. Станалото е факт, гледаме напред. Впечатленията ми са, че Пенев налага много голяма дисциплина, отборът ще се промени, ще играем по-добре и ще печели повече мачове, добави той.

 

 Данчо Христов добави, че Ботев (Пд) ще направи всичко възможно да се представи по-добре от миналата година в Европа и по този начин да защити честта, не само на клуба, но и на България.

 

Групата на Ботев за лагера в Австрия:

Вратари: Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров

Защитници: Йордан Христов, Веселин Минев, Серджан Лукин, Алесандру Бенга, Филип Филипов, Артур Енрике, Владимир Айтов, Радослав Терзиев, Лазар Марин, Божидар Васев

Полузащитници и нападатели: Томаш Иршак, Абел Анисе, Мариян Огнянов, Георги Сърмов, Серкан Юсеин, Луис Педро, Ромарио Кортзорг, Алесандру Куртеан, Вандер Виейра, Иван Цветков, Феребори Доре, Юнес Хамза, Цветелин Чунчуков
 




 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки