Тодор Батков таи надежди: Ще се споразумеем с „Газпром” до месец-два

"Добре е, че няма да играем в Европа... Да се разходим до Сараево и Павлодар - да ги видим и да паднем"

Тодор Батков таи надежди: Ще се споразумеем с „Газпром” до месец-два

Собственикът на Левски Тодор Батков изрази надеждите си, че в най-скоро време ще бъде постигнато споразумение с гиганта „Газпром”. Според него двете страни ще се разбират в ракмите на следващите от един до два месеца.

 

Строителството на Сектор А върви, сменихме фирмите изпълнител. Почват бетона да леят. Техният ангажимент е в грубото строителство. Работим с подизпилнителени, които са фенове на Левски и правят сериозни отстъпки", заяви адвокатът в ефира на "България он еър".

 

Батков обърна внимание и на факта, че Левски ще пропусне европейските клубни турнири. Той го определи като „положителен”.

 

„Щяхме да повторим последните три години. Да се разходим до Сараево и Павлодар - да ги видим и да паднем. Вместо дойдох, видях, победих - дойдох, видях, биха ни и се прибираме. Пропускаме турнирите и това е жалко, но още този сезон ще има промяна и догодина няма да е така", добави адвокатът.

 

"Съжалявам за пропиляните години. Взех си поука от грешките. Всичко съм правил от душа и сърце за Левски. От футбол не се печели. Давал съм много пари, кървави пари. Лишавал съм семейството си понякога, за да им за Левски. Печелят тези, които гравитират около футбола. Нямам предвид треньори и футболисти, на които това са им трудовите доходи. Имам предвид хората, които се занимават с комисиони, посредничество, незаконни залагания - те печелят", каза още Батков. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки