Рио: Представете си какво ще стане с егото на Роналдо, ако стигне финал

„Португалецът е може би най-добрият футболист в света и точно егото му го движи напред”, смята бившият футболист на Ман Юнайтед

Рио: Представете си какво ще стане с егото на Роналдо, ако стигне финал

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед направи интересен коментар по адрес на звездата на Португалия Кристиано Роналдо. Той споделя мнението, че CR7 е „може би най-добрият футболист в света”, като това се дължи най-вече на егото му, което го движи напред.

 

„Който победи Бразилия, той ще спечели Световното. Двата най-големи претенденти за титлата са Португалия и Аржентина. Представете си тези два отбора на финал – Меси срещу Роналдо – ще бъде нещо фантастично”, коментирай той за „Дейли Мейл”.

 

„Ако си мислите, че Роналдо има огромно его, представете си какво ще стане с него, ако стигне до финала. Аз съм негов голям почитател и добър приятел. Хората виждат у него егото му – да, то е просто неизмеримо, но точно това е неговото гориво. Неговото вдъхновение, ако щете. Той чете статии за това как Меси е по-добър от него и сам се навива да докаже на авторите, че е по-добър футболист. Винаги се стреми към усъвършенстване”, добавя Рио.

 

„Всичко това не идва просто така. Той работи здраво. Много здраво работи върху техниката си и ударите си. Роналдо е най-трудолюбивият футболист, с когото съм имал честта да играя”, каза още Фърдинанд.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки