Славия започна само с двама нови и още трима пред договор (ВИДЕО)

Крум Стоянов и Иван Вълчинов са новите попълнения, а Манзоро, Везалов и Бижев само трябва да минат прегледи

Славия започна само с двама нови и още трима пред договор (ВИДЕО)
Треньорът на Славия Милен Радуканов обяви, че „белите” имат засега само две нови сигурни попълнения и това са дошият от Черноморец Крум Стоянов и Иван Вълчанов, който носеше екипа на Любимец.

Жереми Манзоро, Димитър Везалов и Вилиян Бижев също ще станат част от състава, ако минат успешно прегледи и подпишат договори в понеделник.

„Днес с нас ще тренират още двама нови - Вилиян Бижев и Димитър Везалов. Те обаче още нямат договори. Предстои утре да преминат медицинските прегледи. Ако всичко е наред, след това ще подпишат. Вълчанов и Крум Стоянов подписаха договори. Бижев, Везалов и Манзоро утре ще подпишат", обясни Радуканов.

На „Овча купел” готвят и още трансфери, но не оповестиха за кои играчи става въпрос. "Преговаряме още с 4-5 човека, но за момента не мога да разкрия имената им", каза наставникът.

Напусналите са цели 8, а сред са трима от основните играчи от миналия сезон - Чавдар Янков, Галин Иванов и националът Радослав Димитров.

"Славия се раздели с осем играчи. Чавдар Янков също няма да остане в клуба, тъй като договорът му изтече. Галин Иванов и Радослав Димитров няма да започнат подготовка, те са в трансферния списък. Може да има и други освободени. Направихме си равносметка. Всичко се прави за доброто на Славия. Тези футболисти за добри, но не попадат в нашата концепция. Пожелах им всичко добро", отсече Милен Радуканов.

Целта на "белите" за новия сезон е класиране между пето и осмо място.

"Дано тази година се представим добре. Целта ни е 5-8 място. Другата - 4-6 и така само нагоре. Надявам се Славия като има нов стадион, да има и изграден боеспособен отбор. Всичко ще се случва постепенно. Не може след като този шампионат не бяхме хич добре, през следващия да искаме да играем в Европа".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки