Младенов: Имам план за следващите 5 години. Ако някой обявява друго - значи в ЦСКА няма единомислие (ВИДЕО)

Наставникът на "червените" призна, че има проблеми около селекцията

Младенов: Имам план за следващите 5 години. Ако някой обявява друго - значи в ЦСКА няма единомислие (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не пожела да съобщи целта пред отбора за следващия сезон. "Не искам да обявявам нито план минимум, нито план максимум", каза наставникът на "армейците" на тръгване за Боровец, където ЦСКА ще проведе първия си летен лагер.

"Армейците" ще проведат първата си лятна подготовка до 20 юни, а на 21-ви ще бъде и първата контрола на тима. Стойчо Младенов каза, че съперникът ще стане ясен в следващите един-два дена.

Малденов съобщи, че имал план за следващите пет години: "Изграждане на стадион, база и финансова стабилност. Това трябва да са приоритетите на ЦСКА. Ако успеем да го направим, ни чакат велики моменти. Ако някой обявява друго, значи в ЦСКА няма единомислие.Чак след като има пари за селекция, ще гоним високи резултати".



Наставникът на "червените" каза, че очаква поне още трима играчи - на позициите ляв бек, халф и централен нападател. Младенов обаче се оплака, че нещата около селекцията "не се развиват по най-добрия начин": "Искаше ми се да тръгнем оттук с всички нови попълнения, но това не е фатално".



Старши треньорът на ЦСКА очаква настроението в отбора да е добро. Младенов пожела успех на Райс М'боли, който е единственият играч от "А" група, който ще играе на Мондиала, но допълни, че стражът на Алжир няма да получи никаква почивка и от Бразилия направо ще започне подготовка с "червените".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки