Камбуров: Доста пъти ме отписваха от футбола, ама станах 4 пъти голмайстор (ВИДЕО)

"Надявам се този престой да е по-добър от предишния", каза нападателят на заминаване за Боровец

Камбуров: Доста пъти ме отписваха от футбола, ама станах 4 пъти голмайстор (ВИДЕО)
Днес ЦСКА замина на първия си подготвителен лагер. "Червените" ще прекарат около две седмици в Боровец, а на 21 юни ще изиграят и първата си контрола. Името на съперника все още не е ясен, но ще и това ще стане ясно в следващите дни.

Едно от трите нови попълнения на ЦСКА - нападателят Мартин Камбуров - заяви, че се надява сегашният му престой на "Армията" да е по-добър от предишния.

"Надявам се да намеря по-добър колектив. Сега повечето сме българи, което е радващо. Присъствието на Стойчо се оказа решаващо за мен. Мисля, че той е обединителната фигура в ЦСКА. Той ми повия да се върна".



"Доста пъти ме отписваха от футбола, но станах четири пъти голмайстор на България. Надявам се да ми използват качествата. Аз съм човекът, който трябва да реализира положенията. Колко ще играя - решава треньорът."

"Имаше едно предложение от Китай. До последно изчаквах. Не се получи, но не съжалявам, че съм тук".



"Няма как да задраскам Локомотив (Пловдив). Това е отборът, който ме изгради и винаги ще остане в мен. Жалко, че положението там не е розово. Пожелавам му да остане в "А" група и да има нормален президент, който да го финансира", допълни нападателят на "червените".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки