1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Сашо Томов: Ще платя на футболистите след ден-два

Сашо Томов: Ще платя на футболистите след ден-два

„Хората в България живеят без пари с месеци, а играчите на ЦСКА взимат по 10 - 15 000 лева”

Сашо Томов: Ще платя на футболистите след ден-два

„Ще платя на футболистите след ден-два“, заяви силният човек в ЦСКА Александър Томов.

Както е известно, в петък играчите спряха да тренират, защото все още не са получили заплатите си за април. А чакат и тези за май. След като в петък футболистите проведоха две от общо три тренировки, вчера те изобщо не се съблякоха по екип. Играчите отидоха до стадиона в Самоков, постояха на терена около 15 минути и се качиха отново в автобуса.

„Не съм чул да има някакъв голям проблем с отбора. Всичко на лагера в Боровец е точно и не виждам причина да се правят трагедии. Ако имаше голям проблем, Сашо Тодоров щеше да ми се обади. Той не го е направил, което значи че всичко тече по нормалния си начин. Освен това аз се чух със Стойчо Младенов и той не ми е казал, че играчите не тренират“, допълни Томов пред „Меридиан мач”.

„Има забавяне, но играчите ще получат всичко до стотинка. Хората в България живеят без пари с месеци, а нашите футболисти взимат по 10-15 000 лева и има забавяне от един месец. Всичко ще е наред, не драматизирайте“, каза още бившият депутат.

Самите играчи са обявили, че са непреклонни и докато картите им не бъдат напълнени, няма да тренират. Това е голям удар за Стойчо Младенов и неговият щаб, защото след месец и малко започва евроучастието на ЦСКА, а в момента отборът не се готви по нормален начин.

От началото на лагера в Боровец играчите на „армейците“ тренираха здраво триразово, с изключение на последните два дни, когато стартира бойкотът. Освен футболистите, заплати чакат и треньорите, масажистите, както и всички останали служители.

„За ЦСКА най-важното нещо бе евролицензът. Ние го взехме и ще играем в турнирите след около месец. Всеки ден излизат нови и нови задължения, натрупани от предишните шефове. Ние обаче плащаме и решаваме проблемите. Сигурно сме дали пари, дори и там, където не е трябвало, за да нямаме проблем с лиценза. Пишете хубави неща. Лагерът в Холандия ще е чудесен и при отлични условия. Ще играем със силни отбори като Генк и Гент. Надявам се там отборът да се подготви по най-добрия начин за своето евроучастие“, завърши Томов.

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА ЖИВО: Черно море - ЦСКА 0:0

Следете с Novsport.com

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев

Генчев спира войната с ЦСКА

Аз одобрявам постовете във фейсбук страницата ми

Хебър нападна елитен съдия, не искат да им свири повече мачове

Станимир Тренчев си навлече гнева на отбора от Пазарджик

Крумовград победи с 2:0 и наля още масло в огъня на Локо Пловдив (ВИДЕО)

"Смърфовете" записаха пети мач без победа

РАЗКРИТИЕ: ЦСКА приема Септември София на "Васил Левски"?

Има голяма вероятност Националния стадион да е готов за игра за 5-ти октомври