"Син" терор грози Павел Чмовш

Централният защитник се кълне в любов към Левски и не желае да си тръгне

"Син" терор грози Павел Чмовш

Павел Чмовш е заплашен от назидателни мерки в Левски. Ненужният чех твърдо отказва да прекрати своя договор, но вчера не бе взет на лагера в Правец -първи за лятната пауза. Досегашните преговори за мирна раздяла не дадоха резултат, пише вестник "Труд".

 

Централният защитник се кълне в любов към Левски и не желае да си тръгне. Обичта му обаче е подплатена със солидна заплата, която по непотвърдена информация е към 8000 евро на месец. Павел отказва да си тръгне и срещу неустойка. Инатът на Чмовш предизвестява изпращане да тренира при юношите, без да стъпва в първия тим. А пристигналият през януари бранител си има контракт за още две години... Предстои решаваща среща със спортния директор Георги Иванов-Гонзо. При липса на резултат следва „син терор".


На лагера в Правец не бе взет и Цветан Генков, който остана с най-висока заплата в клуба -15 000 евро плюс бонуси до 20 хил. Нападателят обаче показа далече повече сговорчивост в преговорите. Неговите мениджъри усилено му търсят отбор. И се очаква съвсем скоро централният нападател да се раздели безболезнено с Левски и да премине в нов клуб.


„Сините" не изключват в близко време към тима да се присъедини Владимир Гаджев. Халфът не продължи своя „син" договор, но досега не му хареса нито една оферта за ново бъдеще. И нищо чудно националът да носи капитанската лента следващия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки