Лудогорец започна лятната си подготовка в София

"Зажаднели сме за футбол. Амбициите ни са ясни – искаме и титлата, и купата, борим се на всички фронтове", обяви вратарят Владислав Стоянов.

Лудогорец започна лятната си подготовка в София

Шампионът на България Лудогорец започна лятната си подготовка. Отборът на Стойчо Стоев се събра в София тази сутрин и неговите възпитаници вече преминават медицински тестове в комплекс "Царско село", предаде репортер на Novsport.com. От 17:30 тимът ще проведе и първа тренировка на терена до тенис кортовете в квартал "Драгалевци". 

"Настроението е добро, приповдигнато, зажаднели сме за футбол. Амбициите ни са ясни – искаме и титлата, и купата, борим се на всички фронтове", обяви вратарят Владислав Стоянов.

 

Козчин Моци, Витиня и Себастиян Ернандес са в основната група в България. Останалите от чужденците при „орлите” се очаква да се присъединят към отбора по-късно. Теро Мантула и Роман Безяк получават по-дълга почивка заради ангажиментите си с националните отбори.

 

С представителния отбор подготовката стартираха и привлечените юношески национали Преслав Петров и Александър Василев.

 

По същото време се събира и дублиращата група на Лудогорец, водена от Георги Дерменджиев. Те също ще бъдат в София няколко дни преди двете формации да заминат за Смолян.

 

Лудогорец продължава да работи и по селекцията. До момента в тима от Разград новите имена са тези на Петров, Василев и Вандерсон. Мичел Бургзорг и Димо Бакалов напуснаха. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки