Емил Гъргоров напусна ЦСКА изневиделица

На Бадема му писна от обещанията за финансова стабилност и разтрогна по вина на клуба, Джаксън Менди и други обмислят да го последват

Емил Гъргоров напусна ЦСКА изневиделица
Неуредиците в ЦСКА накараха един от лидерите на отбора да разтрогне договора си по вина на клуба. Опитният Емил Гъргоров си събра багажа и си тръгна от лагера на „червените” в Боровец.

Освен него, Джаксън Менди и още няколко играчи обмислят да напуснат клуба заради несигунорстта, която цари в лагера на "армейците". Футболистите имат право да разтрогнат по вина на ЦСКА при две неполучени заплати.

Бадема е разтрогнал по вина на клуба за неполучени възнаграждения, като освен системното забавяне на плащанията напоследък бил в обтегнати отношения и със старши треньора Стойчо Младенов.

Вече упорито се носи слуха, че Ботев (Пд) предприема действия да си осигури подписа на Гъргоров като свободен агент.

И този сезон за ЦСКА започна с куп проблеми и играчите направиха бойкот в петък заради неполучени заплати, за които Александър Томов все дава обещания, че ще бъдат изплатени.

Пред Novsport.com самият Томов заяви, че няма бойкот и всичко е наред, а футболистите подновиха занимания.

Явно обаче не всичко е наред, защото Гъргоров напусна. Атакуващият халф бе начело на бунта за пари и през 2008 година, когато играчите извадиха демонстративно джобовете си, намеквайки, че нямат пари. Тогава отново Томов бе шеф на клуба, а Стойчо Младенов - треньор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки